18 квітня з метою поглиблення теоретичних знань, професійного розвитку здобувачів освіти, за сприяння організацій UPSHIFT, ЮНІСЕФ команда МППЛ «Висока кухня» разом зі своїми одногрупниками відвідали майстер-клас у ресторані «Maison». Майстер-клас «Приготування десерту «Брауні» з вершковим морозивом і карамеллю» проводив Гостєв Денис. Найприємніше це те, що Денис — це випускник нашого ліцею і тепер свої навички, досвід передає майбутнім кондитерам.
Поєднання — UPSHIFT та кулінарія!
Проєкти апшифтерів охоплюють різноманітні сфери, адже ця програма про пошук рішень для проблем, які справді турбують молодь
Реалізацію саме такого проєкту почала команда з третьої миколаївської хвилі «Висока кухня». Апшифтери прагнуть допомогти молоді фахово зростати й знайти хорошу роботу, а також підвищити якість обслуговування в кулінарній сфері у Миколаєві.
Задля проведення майстер-класу з приготування карамельних та шоколадних кондитерських виробів команда домовилася про співпрацю з рестораном Maison. Адміністрація гостинно надала апшифтерам приміщення для проведення заходу.
На майстер-клас було запрошено професійного кондитера. Він розказав учасникам про тонкощі приготування солодощів, поділився лайфхаками та розповів про свою кар’єру.