Вас вітає команда здобувачів освіти МППЛ «Висока кухня», яка бере участь в проєкті UPSHIFT! Мета їхної участі — допомогти розвитку юних кухарів-кондитерів та зацікавити молодь до начання з професій громадського харчування та ресторанного сервісу за допомогою майстер-класів. Допомагають їм в цьому представники організації UPSHIFT, UNICEF, уряд Японії та ментор Анна Алексєєва.

З 15.02.2024 по 18.02.2024 здобувачі освіти Миколаївського професійного промислового ліцею взяли участь у конкурсному відборі на інноваційну програму для молоді UPSHIFT у Миколаївській області. Учасники команди подали заявку, де визначили та описали проблему, яку потрібно вирішити. Потім вони були запрошені на онлайн-зустріч, після якої команду відібрали для участі у буктемпі (спеціальному тренінгу UPSHIFT, створеному за методологією Human Centered Design (людино-орієнтований дизайн), під час якого в режимі офлайн протягом 4-х днів вони розробили концепцію свого проєкту та презентували його експертам. Далі команда допрацювала проєкт та сформувала бюджет для його реалізації. Після затвердження бюджету здобувачі освіти з великим задоволенням та натхненням приступили до реалізації проєкту.

Всі заходи будуть висвітлюватись також на сторінці в Інстаграм https://www.instagram.com/p/C4gZ4prMt7s/?igsh=MTc2bTJjbmdub2RtYg==.

#UNICEFUkraine#UPSHIFTUkraine