За планом роботи ліцею з 28.02.2024 по 19.03.2024 року в ліцеї проходитимуть тижні професій громадського харчування та ресторанного господарства. Тижні професій проводяться з метою вдосконалення професійної підготовки, розвитку творчої активності здобувачів освіти, підвищення рівня їхньої підготовки, поглиблення та удосконалення знань сучасної технології харчового виробництва,  обладнання, формування культури обслуговування, підготовки випускників до реалізації професійних компетенцій на виробництві, впровадження нових сучасних інтерактивних технологій та популяризації професій. 28.02.2024 відбулося урочисте відкриття. Захід розпочався з Гімну України. Голови методичних комісій викладачів професійно-теоретичної та майстрів професійно-практичної підготовки з професій ГХ та РГ Сахарна А.Ю. та Шаповалова Л.О. оголосили план роботи тижнів. Метою заходу було також патріотичне виховання і розуміння молоді які корективи вносить в наше життя війна. Ознайомили здобувачів освіти з випускниками нашого ліцею, які мріяли бути кухарями, кондитерами, барменами та взуттєвиками, але зараз захищають територіальну цілісність та суверенитет України, виборюють право нашої країни на існування та свободу. Вони надають можливість нашим здобувачам освіти жити та навчатись. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників. Наші випускники – захисники звернулися до здобувачів освіти ліцею. Вони наголосили, що потрібно вчитися, щоб розбудовувати Україну після війни. Знання – це стовпи на яких будуватиметься майбутнє країни. «Ми воюємо за існування нашої нації, за наших дітей, за наших онуків, за вас. А от будувати державу, перетворювати її у процвітаючу країну належить вам». До присутніх також звернулась керівник ліцею Гуревич Г.П. з промовою про те, що «Інтелект нації — те також сильна зброя України». Галина Петрівна роз’яснила, що здобувачі освіти повинні старанно навчатись, плекати нашу мову і культуру, пам’ятати про тих, за вдяки кому ми маємо можливість жити і навчатись.