Команда здобувачок освіти МППЛ групи КК-12, які навчаються професії «Кухар; кондитер» Армаш Ганна, Серашова Маргарита, Хвостіна Діана, Юношева Ольга та Ярмак Марія під керівництвом викладачки хімії Піскун С.А. та майстрині виробничого навчання Трощенко О.П. на Всеукраїнському конкурсі проєктів з хімії представили продукти свого дослідницького проєкту. В світі існує проблема людей, які мають непереносимість продуктів на основі пшеничного борошна, яке містить глютен. Тому наша команда дослідила, вивчила та приготувала хліб з альтернативних видів борошна — гречаного, льняного, кукурудзяного, рисового та кокосового, які не містять глютену. Дослідницька робота була кропіткою та дуже цікавою. В результаті ми отримали новий досвід та п»ять смачних видів хліба.











