Після закінчення виробничої практики здобувачі освіти, які здобувають професію, виконують кваліфікаційну пробну роботу. Перелік завдань робіт відповідає вимогам кваліфікаційної характеристики та містить завдання щодо приготування різних страв.

Кваліфікаційні робні роботи відбулися в таких групах:

  • група КК-22, майстер виробничого навчання Онощенко Л.Ю., КПР з професії Кухар, кваліфікація 4 розряд;
  • група КК-21, майстер виробничого навчання Шаповалова Л.О., КПР з професії Кухар, кваліфікація 4 розряд;
  • група КБ-32, майстер виробничого навчання Перетятько І.В., КПР з професії Кухар, кваліфікація 4 розряд;

Страви були різноманітними і не схожі одна на одну. Знання, уміння та навички, які здобувачі освіти отримали протягом теоретичного навчання, на уроках виробничого навчання, виробничої практики на підприємстві чи майстернях дали гарний результат. Всі здобувачі освіти виконали роботу добре та отримали оцінки високого та достатнього рівня. Наступний етап навчання буде більш складним, передбачає уміння виконувати більш складні технологічні операції, використовувати сучасні методи та техніки приготування страв. Бажаємо успіхів та нових звершень!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=412760471762114&set=pcb.412764288428399

https://www.facebook.com/100090844943570/videos/pcb.412764288428399/1027697418784868

https://www.facebook.com/100090844943570/videos/pcb.412764288428399/491646759998265

https://www.facebook.com/100090844943570/videos/pcb.412764288428399/1538213273744877

https://www.facebook.com/reel/1191659892022713

https://www.facebook.com/reel/1569675363578270