Подарунки на Різдво – одна з найцінніших традицій свята, завдяки якій ми можемо висловити свою любов до рідних та близьких. Саме тому, щоб подякувати нашим воїнам – захисникам, додати їм святкового настрою здобувачі освіти і педколектив МППЛ організували акцію «Різдвяний подарунок вдячності». Всі учнівські групи разом з педагогами активно долучилися до збору різноманітної харчової продукції, чаю, кави, теплих речей, окопних свічок, миючих засобів. Всього зібрали 27 подарункових пакунків.

Завдяки бійцю 409 ОСБ Анатолію Ворчакову все це напередодні свята буде передано нашим захисникам, які мужньо, ціною власного життя щоденно захищають українську землю та український народ.

Крім продуктів і побутових речей до бійців на передову поїдуть новорічні малюнки та вітальні листи від юнаків і дівчат ліцею, які принесуть радісні моменти українським захисникам у новорічно-різдвяні дні, нагадають про теплу сімейну атмосферу та про те, що їх пам’ятають і дякують.

Ми не думаємо, що такі подарунки — дрібниця. Уявіть, як приємно серед холоду і жахіття війни, раптом отримати від когось незнайомого — нові шкарпетки чи солодощі, вітальні листи чи малюнки. У нас із вами свято цього року можливе лише тому, що у них, у бійців, його не буде.

Тож подаруймо їм хоч трошечки святкового настрою. І молімося за головний подарунок: за ПЕРЕМОГУ!

https://www.facebook.com/reel/1787801834974711