Усенко Валентина, здобувачка освіти групи КК-33, яка навчається на ІІІ курсі МППЛ за професією Кухар; кондитер, взяла участь у Всеукраїнському гастрономічному конкурсі «Медово-яблучний ранет». За результатами конкурсу вона посіла почесне ІІ місце. Під керівництвом майстра виробничого навчання Сошинської Оксани Миколаївни була зроблена кропітка робота по вивченню роботи пасічника Миколаївської області. Потрібно було познайомитися з пасічником, дізнатися з чого мед і які бджоли розводить. Обов’язково створити інформаційну довідку про пасічника, його фотографії, посилання на соціальну мережу. Дати інформацію про породу бджоли у цього пасічника. Також потрібно було презентувати тематичні страви з використанням яблук та меду. Валентина представила закарпатські смаколики під назвою «Гомбовці» та «Пляцок». Оцінювалось також оригінальність та особливість рецептів, складність приготування та дотримання технології приготування страв. Журі конкурсу справедливо оцінили роботу Валентини Усенко, яка посіла ІІ почесне місце. ВІтаємо Валентину та її майстра в/н Сошинську О.М. та пишаємося вами!