Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати у здобувачів освіти потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в ліцеї щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Викладачі фізичної культури Миколаївського професійного промислового ліцею провели Олімпійські уроки, в яких прийняло участь 58 здобувачів освіти. В рамках Олімпійського тижня в ліцеї були проведені Олімпійські уроки на тему «Олімпійські чемпіони України». На уроках викладачі ознайомили учнів з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, здобутками спортсменів України на Олімпійській арені

https://www.facebook.com/reel/856196929131632?s=yWDuG2&fs=e

В рамках Олімпійського тижня у Миколаївський професійний промисловий ліцей було запрошено президента Миколаївської області по карате WKF , майстра спорта України, суддю міжнародної категорії, власника чорного поясу(5 — дан) Каморкіна Дмитра Олександровича. На онлайн зустрічі прийняло участь 29 здобувачів освіти. Дмитро Олександрович поділився своїм спортивним досвідом, розповів про шлях до успіху в улюбленій справі, про наполегливу працю, яка привела його до вершин. Спортсмен поспілкувався з учнями, відповів на їхні численні запитання, розповів про здобутки каратистів України на міжнародній Олімпійській арені.

Метою заходів є залучення молоді до регулярних занять фізичною культурою, покращення фізичного та ментального здоров’я, підвищення рівня рухової активності.

Здорова молодь — надійне майбутнє України!