По закінченню виробничої практики в групах КК-21 (майстер виробничого навчання Шаповалова Л.О.), КК-22 (майстер виробничого навчання Онощенко Л.Ю.), які навчаються за професією «Кухар, кондитер» та КБ-21 (майстер виробничого навчання Седнєва О.О.), які навчаються за професією «Кухар, бармен» відбулися кваліфікаційні пробні роботи. Здобувачі освіти демонстрували свої знання, уміння та навички з професії Кухар, кваліфікація – кухар третього розряду.

Здобувачами освіти були виконані завдання згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт. Майбутні кухарі професійно використовували технологічні картки, вміло працювали на обладнанні, проявляли фантазію, творчість та естетичний смак при оформленні страв. Здобувачі освіти застосували теоретичні знання з фаху у практичній роботі, правильно та якісно виконували технологічний процес, показали вміння самостійно вирішувати виробничі ситуації.

Група КК-21

Група КК-22

Група КБ-21