Аби свято Світлого Христового воскресіння відчули і наші захисники та захисниці, у Миколаївському професійному промисловому ліцеї була оголошена благодійна акція «Великодній кошик для захисника України».

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Святий Великдень дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, поселяє спокій у серцях, укріплює віру та живить душу. Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом.

Здобувачі освіти разом з педколективом підготували великодні гостинці: випекли 150 пасочок, зібрали 18 пакунків із солодощами, стравами швидкого приготування, засобами гігієни тощо. Також юнаки і дівчата з великим задоволенням створили вітальні листівки і написали листи, щоб висловити захисникам найщиріші побажання з нагоди Пасхальних свят — міцного здоров’я, щастя, сили, мужності, перемоги і швидше повернутися здоровими до рідних домівок. Бійці ЗСУ приїхали за великодніми гостинцями і передали своїм побратимам частинку нашої вдячності, любові і тепла! Разом до Перемоги!